Young MkIII

De Young MkIII geeft je totale controle over de muziek die van je bronnen naar de versterker en vervolgens naar de luidsprekers stroomt.

Met een schat aan invoerkanalen en uitgebreide bedieningsopties, hebt u altijd volledige controle over uw audiosysteem, met het grootste vertrouwen dat de kwaliteit van het originele muziekmateriaal zonder enige nadelige invloed door de luidsprekers wordt weergegeven.

Of je bron nu een computer, een smartphone, een dvd-speler of een draaitafel is, de Young MkIII levert een helder en levendig analoog geluid aan de uitgangen, om elke versterker op zijn best aan te sturen.

Je bedient de Young MkIII via het frontpaneel, via de afstandsbediening of met je Android-smartphone via dezelfde draadloze verbinding waarmee je audio kunt streamen.

Streaming-liefhebbers zullen genieten van de hoge kwaliteit die wordt gegarandeerd door MQA ©, terwijl smartphonegebruikers zullen profiteren van Bluetooth en Bluetooth aptX ©.

M2Tech heeft MQA gebruikt om het afspelen en streamen van masterkwaliteit te ondersteunen. MQA is een innovatief coderingsalgoritme dat de originele opname vangt; ‘Vouwt’ het bestand naar een kleiner formaat voor eenvoudig streamen of downloaden; en verifieert het bestand wanneer het wordt afgespeeld op een MQA-apparaat.

De prestaties van de Younk MkIII kunnen verder worden opgewaardeerd door de losse voeding te vervangen door de Van Der Graaf MkII Low Noise-voeding.

Specificaties

 

Ingangen: analoog single-ended (RCA)
S / PDIF (RCA)
AES / EBU (XLR)
Optisch (Toslink)
USB 2.0 high speed
Bluetooth ©
Uitgangen: analoog gebalanceerd (XLR)
trigger (jack 3,5 mm)
Voorbeeldfrequenties: PCM 44.1kHz tot 384kHz
DoP 64X tot 128X
Native DSD 64x tot 256x
PCM resolutie: 16 bits tot 32 bits
Signaal – ruis verhouding: 118dBA (single-ended)
120dBA (gebalanceerd)
THD + N: 0.0008% @ 5Vrms uit gebalanceerd
Uitgangsspanning: 2.5Vrms of 5Vrms (single-ended)
5Vrms of 10Vrms (gebalanceerd)
12VDC (trigger)
Uitgangsimpedantie: 100 Ohm (single-ended)
200 Ohm (gebalanceerd)
Ingangsimpedantie: 47 kOhms (analoog)
75 Ohm (SPDIF)
110 ohm (AESEBU)
Voedingsspanning: 15VDC
Energieverbruik: 4W (operationeel)
0,23 W (standby)
Afmeting: 200 x 200 x 50 mm (bxdxh)
Gewicht: netto 2kg (inclusief accessoires)
bruto 2,5 kg