GamuT presenteert ‘s werelds eerste HiFi luister stoel?

High-End luister stoel

De eerste High-End luister stoel gemaakt om reflecties van de omgeving te minimaliseren.

In plaats van akoestisch geluid oplossingen op de muur, achter en naast de luisterpositie. De GamuT Lobster Chair dempt deze effectief.

Het effect is schokkend – de soundstage presentatie wordt nauwkeuriger en natuurlijk, de luidsprekers verdwijnen vrijwel en de muziek komt tot leven in uw woonkamer.

GamuT-Lobster-Stoel

GamuT-Lobster-luister-stoel

Deens Design klassieker

Gebaseerd op een Deens Design klassieker The Lobster Chair , ontworpen en vervaardigd door de belangrijkste aandeelhouder van GamuT Kvist Industries.

In nauwe samenwerking met Kvist heeft GamuT het dempingsmateriaal veranderd aan het oppervlak van hoofd gedeelte van de Lobster Chair met speciaal akoestische demping materiaal, wat resulteert in een zeer effectieve behandeling van geluid, met behoud van het adembenemend mooie design en comfort van de Lobster stoel.

Iconisch luxe design

Het resultaat : Iconisch luxe design, uitstekende comfort en een geweldige geluid en de prijs van het GamuT Lobster stoel is gelijk gebleven met de standaard Lobster stoel !!
Verkrijgbaar met rode of zwarte akoestische hoofdsteun stof.
Ontworpen door Deense architecte Lund & Paarmann

Details:
breedte 73 cm
hoog 95 cm
diep 82 cm
zit hoogte 39 cm

Audio-stoel

gamutlobster

 stars_of_ces_logo

Uitgeroepen door de What hifi star of de CES 2016 in Vegas.

GamuT-Lobster-Footrest

GamuT Lobster Footrest

Deze voetenbank is speciaal ontworpen om samen te gebruiken met de Lobster Chair. Met een iets gekantelde vorm ontstaat de ideale houding om in de Lobster Chair lekker onderuit te kunnen zitten en optimaal te genieten van uw muziek.

GamuT Lobster Table

Met een glazen blad en hetzelfde design onderstel als van de Lobster Chair. Kan samen met de GamuT Lobster Footrest een ideale luister plek gecreëerd worden.
Details:
omtrek blad 82 cm

GamuT-Lobster-Table2

De GamuT Lobster Chair is te beleven bij Audio21