Evo Supply Two – Extreem lage ruisvoeding

Als het gaat om hoge audioprestaties is de kwaliteit van de stroom die wordt afgeleverd aan een hifi-installatie zeer belangrijk. Ruis in de toevoerstroom kan in het geluid worden geïnjecteerd of samengaan met kritieke schakelingen, zoals de klok, wat leidt tot minder dan optimale prestaties.

Een laag geluidsniveau is daarom verplicht om het laatste stukje geluidskwaliteit uit uw DAC, Klok of versterker te persen. Uiteraard gaat een ontwerp met weinig geluid gepaard met kwaliteit en heeft daardoor een hogere prijs dan acceptabel is voor een budget-ontwerpen.

Daarom biedt M2Tech de Evo Supply Two: gebruikers die een DAC hebben gekocht van Evo Two lineup of de hiFace Evo Two kunnen later wat meer budget toewijzen om hun prestaties te verbeteren door toevoeging van de Evo Supply Two.

Zeer eenvoudig te gebruiken, de voordelen gaan van de hogere stabiliteit van de klokken (met de bijbehorende verhoogde scherpte van het geluidsbeeld en detail weergave) naar een donkere achtergrond vanwege de lagere ruisvloer.

Specificaties

 

Invoer: 90-265VAC, 50 / 60Hz (C7-socket)
Uitgangen: 3 x 9VDC (5.5/2.1mm jack)
Uitgangsspanning: 9VDC
Totale uitgangsstroom: 2A (piek) 1,33A (continu)
Restgeluid: 3uVrms (5 Hz tot 22 kHz)
Energieverbruik: 30VA
Afmeting: 105 x 100 x 46 mm (bxdxh)
Gewicht: netto 0,4 kg
bruto 0.7g