hiFace Evo Two – Krachtige digitale link tussen computers en digitaal-naar-analoog converters

De hiFace Evo Two is de beste link die beschikbaar is tussen je computer en de digitale ingang van je hifi-systeem. Als de ‘latter a DAC’, de digitale sectie van een audio-video-ontvanger of de digitale ingang van een disc-speler is, kan met de hiFace Evo Two de audiostream in de best mogelijke staat worden doorgegeven.

Een schat aan output-aansluitingen (waaronder een I2S-uitgang op een HDMI-connector, PS-audiostandaard) maakt het heel eenvoudig om elke digitale audio-eenheid op de markt te besturen.

De hiFace Evo Two bevat ook een SPDIF digitale ingang, erg handig wanneer de gebruiker digitale audiostreams via USB naar de pc moet verzenden die niet is voorzien van een digitale ingang. De digitale ingang kan ook worden gebruikt om gegevens van een CD-speler te ontvangen om de hiFace Evo Two als upsampler te gebruiken: door de hiFace Evo Two opzettelijk in te stellen voor het upsamplen van inkomende gegevens van de SPDIF-ingang naar een hogere frequentie, zullen de audiodata aan de uitgangen ervan worden geupsampled.

Dankzij de afstandsbediening kan de hiFace Evo Two eenvoudig worden bediend vanuit uw fauteuil, om te kiezen tussen USB- en SPDIF-invoer en om het configuratiemenu te openen en aan te passen.

Specificaties

 

Ingangen: SPDIF (RCA)
USB 2.0 high speed
externe klok (BNC)
Uitgangen: SPDIF (RCA)
AESEBU (XLR)
optisch (Toslink)
I2S (HDMI, PS Audio-standaard)
externe klokinformatie (Toslink)
Sample frequenties: PCM 44.1kHz tot 384kHz
DoP 64X tot 128X
Native DSD 64x tot 256x
PCM resolutie: 16 bits tot 32 bits
Uitgangsimpedantie: 75 Ohm (SPDIF)
110 ohm (AESEBU)
100 Ohm (I2S)
Ingangsimpedantie: 75 Ohm (SPDIF en externe klok)
Voedingsspanning:
7.5VDC tot 15VDC
Energieverbruik: 2.5W (@ 9VDC-voeding)
Afmeting: 105 x 100 x 46 mm (bxdxh)
Gewicht: netto 0,6kg (met toebehoren)
bruto 0,7kg