Hifinesse introduceert Trenner & Friedl

Zoveel HiFi producten zijn ontworpen met het oog op – ja wat eigenlijk?
Vaak hebben we te maken met technische ogende monsters die net zo goed passen in een woonkamer als een industriële robot.

Niet bij Trenner & Friedl. De uit Oostenrijk afkomstige High end luidsprekers maken uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen en het design is  ‘woonkamer vriendelijk’: ze zijn zodanig ontworpen dat ze op 10 cm afstand van de muur kunnen worden geplaatst.

Dat het uiteindelijk de innerlijke waarden zijn die tellen is een vaak gehoord en beproefd gezegde. Luidsprekers van Trenner & Friedl onderscheiden zich niet alleen in hun perfect afgewerkte buitenkant – de uitzonderlijke muzikaliteit van de producten is opgebouwd uit eenzelfde verfijnde en ingenieus gevoelsleven.

Trenner & Friedl bouwt de kabinetten van zijn luidsprekers met gouden ratio proporties waardoor zowel de ogen en de oren tegelijkertijd op een natuurlijke manier worden behaagd. De papieren luidsprekerconussen van hun lage frequentie drivers worden behandeld met zeven lagen Italiaanse balsamico viool lak om de elasticiteit, demping en stijfheid te optimaliseren en de conus resonanties en vervorming te verminderen.

Trenner-Friedl_team

Simpel gezegd: alleen dat wat je erin stopt komt er weer uit – Trenner & Friedl ’s luidsprekers moeten tenslotte nooit in de weg komen te staan van de muziek…

Trenner-Friedl_1