Gryphon StandArt Hifi-meubel gelanceerd

Gryphon Electronics heeft het StandArt modulair Audio meubel systeem uitgebracht die volgens het High End Deense merk onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden heeft in alle richtingen. Door het zeer flexibele en modulaire ontwerp kunnen zowel de breedte als de hoogte eenvoudig worden aangepast aan uw veranderende behoeften.

Gelaagde demping

De sandwichconstructie verdrijft trillingen door kinetische energie te absorberen en deze om te zetten in laagwaardige wrijvingswarmte. Door de hoge moleculaire dichtheid heeft de bitumenlaag energieabsorberende eigenschappen die ongeveer gelijk zijn aan het toevoegen van een MDF-laag van drie keer de dikte. De verschillen in dikte en de resonerende eigenschappen van de drie lagen zorgen voor een hoorbaar superieure demping van de trillingen.

Elke plank is een drievoudige, gelaagde demping sandwich bestaande uit een bovenplaat van Kerrock® en een onderlaag van, met hoge dichtheid samengeperst MDF, verbonden door een dunne niet-resonerende plakkende laag van zwarte, zeer viscose bitumen voor een optimale resonantiecontrole en mechanische demping. Kerrock® is een niet-poreus, homogeen materiaal, dat bestaat uit een derde acrylhars (ook bekend als polymethylmethacrylaat of PMMA) en twee derde natuurlijke mineralen.
De Gryphon StandArt-plank is speciaal ontworpen als een aparte isolatieplatform voor de meest trillingsgevoelige componenten (draaitafels, buiselektronica, CD-spelers, enz.) om microtrillingen van gevoelige audio- en videocomponenten te onderdrukken.

Aluminium Kolommen

De Gryphon StandArt aluminium kolommen, verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes (548mm, 800mm en 1124mm) zijn gevuld met een aangepaste mix van oven-gedroogde zanddeeltjes om de algehele prestaties van de Gryphon StandArt hifi meubels en elk product dat in de Gryphon StandArt hifi meubels is geplaatst te verbeteren.
Het systeem is mechanisch geaard via de tweelaagse Gryphon Black Spike ST voor een optimale aarding en het vrijkomen van alle ongepaste en schadelijke resonanties die normaal gesproken het geluid besmeuren en vervorming veroorzaken.

De Gryphon Aesthetic

De Gryphon StandArt is zorgvuldig ontworpen voor maximaal nut met een klassieke, fraaie Gryphon esthetiek zonder compromissen te sluiten op het gebied van stabiliteit en stijfheid.

Gryphon Audio’s StandArt-versterkerstandaards

Er zijn speciale versterkerplateaus beschikbaar met styling en afmetingen die passen bij uw Gryphon Mephisto, Antileon EVO of Essence-eindversterkers.