Hifinesse verwerft het Deense high-end merk Gryphon Audio Designs

De Deense ontwerpschool kent tal van beroemde audiofabrikanten. Ondernemingen die door hun vernieuwende en vaak zelfs trendsettende moderne ontwerptaal, wereldwijd veel aanzien hebben verworven en in meerdere opzichten zelfs geschiedenis hebben geschreven.

Eén van de meest indrukwekkende voorbeelden van deze stroming is zondermeer het legendarische Gryphon Audio Designs. Een high-end audiomerk onder leiding van grafisch ontwerper Flemming E. Rasmussen, waarin begeerlijke aspecten als onderscheidend design, materiaalkeuze, bedrijfszekerheid en een superieure geluidskwaliteit tot een prachtig en indrukwekkend totaalgeheel hebben geleid.

Het is dan ook niet zo vreemd dat toen eenmaal de kans zich voordeed, importeur Hifinesse dit prachtige merk zonder enige twijfel aan zijn bestaande productportfolio met klinkende namen als GamuT, Mastersound, Nordost, QRT en Trenner & Friedl wilde toevoegen. Vol trots kan nu worden gemeld dit ook daadwerkelijk is gelukt! Hierdoor kan vanaf heden eenieder die van werkelijk mooie audioproducten houdt voor zowel de Nederlandse als Belgisch Vlaamse markt met dit legendarische merk kennis gaan maken.

Gryphon Audio Logo