Nordost System Solution Dubbel CD

Nordost meest verfijnde set-up en tuning tool, de System Solution roemt bruikbaarheid, grotere resolutie en unieke functies, waardoor het ongelooflijk effectief is om tot maximale systeemprestaties te komen.

SYSTEM SOLUTION — SET-UP & TUNING DISCS

De System Solution Dubbel CD van Nordost is een waardevol hulpmiddel voor de installatie, onderhoud en fine-tuning van elk hifi-audiosysteem. Het optimaliseren van een nieuw systeem is een moeizame en veeleisende taak voor zelfs de meest ervaren audiofielen. Nu, met deze nieuw geüpgradede twee disc-set, beschikt u over een unieke mix van diagnostische tracks, kalibratietools en systeemconditioneringshulpmiddelen die u zullen helpen om het volledige potentieel van uw geluidssysteem te ontgrendelen.

De System Solution Set-Up & Tuning Discs bevatten tracks die variëren van de eenvoudige, zoals kanaalcontroles en roze en witte ruis, tot de meer complexe en ongebruikelijke LEDR-tracks, getimede frequentiebewegingen en herhaalde drumbeats. Onze geluidstechnici hebben speciaal ontworpen tracks ingebouwd om de luidsprekerpositie van het volledige bereik en de integratie van subwoofers te vergemakkelijken, en hebben zelfs een aantal nuttige functies voor “systeemservice” opgenomen. Deze functies bevatten demagnetisatie en signaal inbrand tracks, welke beide essentiële voorlopers zijn voor het afstemmen van uw bestaande opstelling of nieuwe componenten. Al deze nuttige tracks worden volledig uitgelegd en uiteengezet in een gedetailleerd instructieboekje welke bij elke disc-set wordt geleverd.

Nordost kan met trots zeggen dat hun producten in de loop der jaren een integraal onderdeel zijn geworden in vooraanstaande opnamestudio’s over de hele wereld. Dit heeft Nordost de mogelijkheid geboden om muzikale selecties, opgenomen met Nordost-kabels, op te nemen als een opwindende nieuwe functie op deze dubbel CD. Deze zorgvuldig samengestelde tracks belichten specifieke aspecten van de systeemprestaties en helpen u om de subtiliteiten van uw nieuw afgestemde systeem verder te verkennen. Dit betekent ook dat Nordost-gebruikers de mogelijkheid zullen hebben om uitvoeringen te beleven die met Nordost zijn bekabeld van begin tot eind!

Systeemoplossing – Set-up & Tuning Discs bevatten:

  • Essentiële kanaal- en fasecontroles.
  • Meerdere pink en white noise signalen voor luidspreker/kamer diagnose.
  • Geavanceerde LEDR-tests om de plaatsing van luidsprekers te optimaliseren.
  • Systeemonderhoud tracks (De-Gauss en Burn-In)
  • Laagfrequentietonen die speciaal zijn ontworpen en geconfigureerd om kamermodi in kaart te brengen en de plaatsing van luidsprekers en positionering en integratie van een subwoofer te ondersteunen.
  • Speciaal geselecteerde muziektracks met gedetailleerde luisteropmerkingen om de systeemprestaties verder te verfijnen.