De Sort Kone is een 3-delige constructie en is beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen voor het gebruik onder uw trilling-gevoelige apparaten. De Sort kone is een geraffineerd, direct gekoppeld en mechanisch afgestelde trilling controle apparaat welke gebruik maakt van een nieuwe geraffineerde aanpak van het probleem om gevoelige electronica te ondersteunen.

sort_kone_open
Waar de meeste apparatuur ondersteuning zeggen Isolatie apparaten te zijn, gaat dit eigenlijk helemaal voorbij aan de aard van het probleem. De meest schadelijke mechanische energie komt niet in de apparatuur van buiten af, maar het is intern gegenereerd door de audiocircuits en hun stroomvoorziening.
Transformatoren, stroomkappen en zelfs de actieve apparaten zelf vibreren allemaal wanneer zij aan staan.Deze vibraties doen zich voor op de plek waar de meest fragiele signaal is wat zorgt voor timing fouten die de muziek ‘uitsmeren’ en vervormen.
De Sort Kone is speciaal ontworpen om om te gaan met deze bedreiging van ‘audio fidelity’.
 
Het omzeilen van de voet die gemonteerd is onder de apparatuur zorgt ervoor dat de Sort Kone een directe mechanische aarding levert voor de schadelijke interne energie. Zonder deze storende trillingen zal uw systeem natuurlijker klinken en de muziek zal levendiger en boeiender over komen. U zal buitengewoon tevreden zijn over de prestatie van uw geluidssysteem.

De Sort Kones kunnen gebruikt worden in trio’s, kwartetten of meer, afhankelijk van de behoeften van uw componenten.

De Sort Kone is uitgevoerd in verschillende superieure materialen, elke volgende uitvoering verbetert de werking:

  • AS aluminium gecombineerd met een stalen koppelbal (niet meer leverbaar)
  • AC aluminium gecombineerd met een keramische koppelbal
  • BC brons gecombineerd met een keramische koppelbal
  • TC titanium gecombineerd met een keramische koppelbal voor de ultieme prestatie
 
Sort-Kone-serie

Meer informatie over de Sort Kone