Van Der Graaf MkII – Extreem lage ruisvoeding

Als het gaat om hoge audioprestaties is de kwaliteit van de stroom die wordt afgeleverd aan een hifi-installatie erg belangrijk. Ruis in de toevoerstroom kan in het geluid worden geïnjecteerd of samen gaan met kritieke schakelingen, zoals de klok, wat leidt tot minder dan optimale prestaties.

Een geluidsarme voeding is daarom onmisbaar om het laatste stukje geluidskwaliteit uit je DAC of versterker te halen. Het maken van zo’n voeding brengt wel de nodige kosten met zich mee.

Daarom biedt M2Tech de Van Der Graaf MkII: gebruikers die de Young MkIII en de Nash Phono voorversterker hebben aangeschaft kunnen later wat meer budget toewijzen om hun prestaties te verbeteren door de Van Der Graaf MkII toe te voegen.

Zeer eenvoudig te gebruiken, de voordelen gaan van de hogere stabiliteit van de klokken (met de bijbehorende verhoogde scherpte van het geluidsbeeld en detail weergave) naar een donkere achtergrond vanwege de lagere ruisvloer.

De Van Der Graaf MkII onthoudt de gebruiksvolgorde die is gebruikt om de vier uitgangen te activeren: bij uitschakeling volgt het de omgekeerde volgorde en onthoudt de activeringsvolgorde bij de volgende inschakeling.

De Van Der Graaf MkII is voorzien van een IR-ontvanger en kan de AAN / UIT-opdrachten vastleggen van de afstandsbedieningen van alle andere Rockstars apparaten. Hiermee kan de gebruiker alle aangesloten eenheden aan en uit zetten met een enkele opdracht met de juiste schakelvolgorde.

Specificaties

 

Ingangen: 90-265VAC, 50/60Hz (VDE socket)
Uitgangen: 2 x 9VDC of 15VDC (5.5/2.1mm jack)
2 x 5VDC:+15VDC:-15VDC (4-pin XLR)
Totaal uitgangsvermogen:: 50W
Restruis: 3uVrms (5 Hz tot 22 kHz)
Energieverbruik: 60VA
Afmeting: 200 x 200 x 50 mm (bxdxh)
Gewicht: netto 3 kg (inclusief accessoires)
bruto 3.5kg