Bij GamuT gaat het om de muziek. De makers willen u thuis een high class muzikale ervaring geven en dat doen ze met hun producten. Genieten van uw favoriete muziek – welke smaak u ook heeft – en krijg het gevoel dat u niet thuis bent maar op de plek waar de muziek uitgevoerd wordt.
Zoals ze zelf zeggen: ja, we weten dat we een hoog en bijna onmogelijk doel hebben gesteld, maar we zijn al behoorlijk dichtbij.

De manier waarop het menselijke oor en de magnifieke hersenen alle geluiden interpreteert moet nog gedupliceerd worden door een meetinstrument of laboratorium. Daarom heb je meer dan berekeningen en meetinstrumenten nodig om de perfecte luidspreker te creëren als het gaat om het reproduceren van muziek, stemmen en andere complexe geluiden.

Elk product wordt duizenden uren beluisterd voordat het in productie gaat. Natuurlijk meet GamuT alles wat ze kunnen, maar het is altijd het menselijk oor die het laatste woord heeft.

GamuT biedt een compleet assortiment van elektronica, luidsprekers, aansluitingen en kabels. Elk onderdeel is gemaakt en gebouwd om te voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. En natuurlijk is elk GamuT product perfect afgestemd om u het echte GamuT gevoel te geven wanneer ze samen gebruikt worden!

VinylFuif Audio21

Liefhebbers van vinyl doen er goed aan om in het weekend van 2 en 3 [...]

Phi 5 MKII luidspreker

GamuT Phi 5 MKII De Phi5 MKII is de kleinste van de GamuT vloerstaande luidsprekers [...]

Phi MKII serie

GamuT Phi MKII Met een geoptimaliseerde productie setup biedt GamuT nu deze prachtige, sterke en [...]