Bij het zoeken naar de perfecte installatie kabel om te gebruiken bij het opzetten van een geluidssysteem in huis, moeten drie gebieden worden aangepakt:

duurzaamheid, discrete plaatsing en prestaties.

Nordost Leifstyle installatie kabels zijn speciaal gebouwd met alle drie de criteria als uitgangspunt.

De nieuwste toevoeging aan de Nordost Leifstyle lijn, de 14-2 luidsprekerkabel, maakt gebruik van twee 14 AWG, verzilverde 99,9999% OFC gestrande geleiders, die zijn geëxtrudeerd met premium PVC.
Deze zwaar gekalibreerde luidsprekerkabel is speciaal gebouwd voor in-wall installatie.
De Nordost 14-2 Speaker Cable is RoHS Compliant en heeft een UL waardering van CL3, die geschikt is voor maximaal 300 volt. De 14-2 Speaker Cable’s duurzaamheid en flexibiliteit maken het de perfecte oplossing om uw luidsprekerkabels door de muren te laten kronkelen als een slang en geeft hiermee uw luisterruimte een strakke look zonder afbreuk te doen aan het geluid en de integriteit van uw geluidsinstallatie.

De nieuwe Leifstyle 14-2 Speaker Cable is beschikbaar in uiteenlopende lengtes zodat het overal toepasbaar is. Terwijl de 14-2 Leifstyle kabel niet kan worden gezien als het eenmaal geïnstalleerd is, zal het zeker duidelijk waarneembaar zijn! Het prestatieniveau van uw audio systeem zal een merkbare lift krijgen en toenemende musikale flow, dynamiek en expressieve winst in bereik die alleen kan worden bereikt met de precisie en detail zoals ieder Nordost product is gemaakt.

Leifsyle installatie kabels volgen Nordost’s unieke en simplistische kabel filosofie: kabels zijn verbindingen, geen filters, zodat u achterblijft met een impressie van de muziek, niet van de bekabeling.

Meer informatie over de Leifstyle kabels

14-2 Leifstyle installatiekabel

Bij het zoeken naar de perfecte installatie kabel om te gebruiken bij het opzetten van een geluidssysteem in huis, moeten drie gebieden worden aangepakt:

duurzaamheid, discrete plaatsing en prestaties.

Nordost Leifstyle installatie kabels zijn speciaal gebouwd met […]