Valhalla 2 en Heimdall 2 4K UHD Kabels

Nordost 4K kabels zijn ontworpen geassembleerd en individueel getest in Amerika om de beste kwaliteit en standaard verbindingen, die cruciaal is voor het produceren van ultra high definition kabels, tegaranderen.
Nordost’s Valhalla 2 en Heimdall 2 4K UHD kabels zijn de eerste in de industrie die concumenten de hoge frame rates en Deep Color uit hun beloofde 4K compatibele componenten kunnen laten ervaren.

Zowel de Valhalla2 en Heimdall 2 4K UHD kabels maken gebruik van de Nordost gepatenteerde Micro Mono-Filament-technologie die het mogelijk maakt de stroom, nagenoeg zonder impedantie, langs het geleideroppervlak te laten gaan. De geometrische lay-out en vormgeving van beide kabels maakt kortere en nauwkeurigere draadlengtes mogelijk, die op hun beurt fouten verminderen, terwijl de afscherming elke overspraak problemen oplost.

Dankzij nieuwe, baanbrekende gepatenteerde elektronica is Nordost in staat om dezelfde uitstekende resultaten in de kabel te garanderen van lengtes tot wel 10 meter in het Heimdall 2 en maar liefst 15 meter in het Valhalla 2-model.
Alle actieve circuits die geïmplementeerd worden in bekabeling zijn individueel geprogrammeerd en getest om ervoor te zorgen dat de vereisten van 4K bandbreedte de hoogste normen, zoals gedefinieerd door DPL Labs, overtreffen.

Lees meer over de techniek van 4K UHD van Nordost

Nordost Pushing the 4K PDF

Meer informatie over de 4K UHD kabels

4K UHD kabel

Valhalla 2 en Heimdall 2 4K UHD Kabels

Nordost 4K kabels zijn ontworpen geassembleerd en individueel getest in Amerika om de beste kwaliteit en standaard verbindingen, die cruciaal is voor het produceren […]